Bli medlem 2012 - Upplev Sagittarius 2011 och 2010 igen 
Tuesday, January 3, 2012, 01:00


BILDEN: En bild från Sagittarius 2011 som gjorde observationer från parkeringsplatsen vid Eketorps Borg. Bli medlem och upplev stjärnträffarna Sagittarius 2011 och 2010 på södra Öland igen. I varje fall en viktig del av dem nämligen föredragen i Folkets Hus i Södra Möckleby av amatörer för amatörer som videofilmats. Som medlem i GAF når du medlemsarean på GAF Hemsida, och kan ladda hem bland annat videos av föredragen. Det är inte korta utsnitt utan kompletta föredrag av amatörer varav flera är med landets idag mest kända.

Under 2011 hade GAF Drygt 30 medlemmar i sydöstra Sverige men Öland och Kalmar som centrum. Vi har inget observatorium. MEdlemmar kan låna teleskop och känna sig för innan det egna köpet. MEdlemmar med e-post ingår i en e-postlista som förmedlar observationstips och läönka i samband med nyheter.


SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM:

Välkommen som medlem i GAF 2012. Genom att bli medlem i GAF blir du också gruppansluten till SAAF, Svensk AmatörAstronomisk Förening, som utger kvartalstidskriften Telescopium, arrangerar stjärnträffar för oss entusiaster i mars i Lysvik i Värmland i samarbete med ett lokalt gäng ewntusiaster, och tillsammans med GAF i augusti vid Sagittarius-träffen på södra Öland.

* Medlemsskap vuxen-familj i GAF + SAAF för 2012 kostar 200 kronor varav 110 kronor går till SAAF per medlem, och det innebär en rejäl rabatt jämfört med individuellt medlemsskap.

* Medlemsskap enbart för ungdom till och med 18 år (ej familjen) kostar 125 kronor varav 110 kronor går till SAAF och 15 kr till GAF.

Använd Plusgiro: 440 94 02-7. Märk inbetalningen eller inbetalningen direkt via internet med GAF+SAAF12, samt dina kontaktuppgifter inklusive e-postadress.

Mycket välkommen i föreningen.

Jörgen Danielsson, ordförande

Kommentarer